Doorgaan naar content

Cookies ­čŹ¬

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

SSC ONS

Koffie- of teamsmoment plannen ICT vacatures

Leuk dat je kennis wil maken met onze ICT afdeling.

Je kan hier een afspraak plannen om eens kort kennis met ons te maken.
De koffie of teamsmomenten worden gehouden van 26 februari tot 1 maart.

We hebben verschillende vacatures binnen onze afdeling ICT. Deze is onderverdeeld in ICT regie en ICT Operations.

Wil je meer weten over de vacatures van ICT regie? Plan dan een afspraak met Rob!
Denk hierbij aan de vacature technical information security officer of solution architect.

Kun jij niet op deze tijden? Stuur ons dan gerust een mail om een ander moment af te spreken.
Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met secretariaat@ssc-ons.nl.

Veel gestelde vragen

Waarom doen jullie dit?

We hebben veel openstaande vacatures en zijn vaak op zoek naar nieuwe mensen, omdat we een groeiende organisatie zijn. Sluit jouw profiel misschien niet helemaal aan bij een van de openstaande vacatures, dan kunnen we er in een gesprek ontdekken of er eventueel een andere optie voor je is! Het is dus een mooie manier om als geïnteresseerde op een laagdrempelige manier kennis te maken met Ons.

Met wie heb ik het koffie- of teamsmoment?

Je hebt je koffie-of teamsmoment met Esther of Rob. Onze ICT afdeling is opgeknipt in 2 verschillende divisies: IT Regie en IT Operations. Rob en Esther zijn managers van de afdeling IT Regie (Rob) en IT Operations (Esther). Zij kunnen je alles vertellen over de openstaande vacatures en over Ons.

Wanneer zijn de koffie-of teamsmomenten?

De afspraken kunnen gepland worden in de week van 26 februari en 1 maart. Je kan zelf je moment inplannen via deze link.

Moet ik mezelf voorbereiden?

In principe niet. We vragen niet direct naar je slechte en goede eigenschappen. Maar het is natuurlijk goed om te weten welke vacatures er momenteel binnen onze organisatie zijn. Mocht je vacature er niet bij zitten maar ben je wel enthousiast, willen we ook graag kennis met je maken. Door deze korte kennismaking ontdekken we of we eventueel iets voor elkaar kunnen betekenen.

Is het meteen een sollicitatiegesprek?

De koffie- en teamsmomenten zijn niet meteen sollicitatiegesprekken. Het is voor jou een moment om kennis te maken met Ons, eventuele vragen te stellen over de organisatie of een openstaande vacature en te ontdekken of jij jezelf eventueel ziet werken binnen onze organisatie. Wie weet zijn we een match!

Hoe gaat het vervolg?

Dat bespreken we na het moment dat je hebt gehad met Rob of Esther. Het is natuurlijk erg afhankelijk van hoe je het zelf vond en of er een (openstaande) vacature is die goed bij jou aansluit. Bij interesse en een klik van beide kanten, plannen we eventueel een vervolggesprek.

Hoe lang duurt een korte kennismaking?

De teamssessie duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Een koffiemoment op locatie duurt wat langer, ongeveer 30 minuten. Wil je een liever langskomen? Dat kan! Stuur dan even een mail naar secretariaat@ssc-ons.nl. Onze adresgegevens en waar je je kunt melden tijdens je afspraak, ontvang je na aanmelding.

Ik kan de aangegeven momenten niet. Kan ik een ander moment inplannen?

Dat kan zeker! Als je niet kan, stuur dan een mail naar secretariaat@ssc-ons.nl en geef daarbij je voorkeursdagen/tijden door. Wij plannen dan een moment voor je in.