Doorgaan naar content

Cookies ūüć™

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

SSC ONS

Aangenaam, wij zijn Ons!

Wij leveren de beste bedrijfsvoeringsoplossing aan overheidsorganisaties in de regio Zwolle. Zodat zij zich kunnen focussen op een goede dienstverlening richting de samenleving.

Doordat er steeds meer taken worden neergelegd bij de provincies en gemeenten komt de kwaliteit van de dienstverlening onder druk te staan. In de huidige krappe arbeidsmarkt is het lastig om goed gekwalificeerde mensen te vinden en te binden. Er is weinig tijd om bezig te zijn met innovatie. Continu√Įteit staat onder druk. Dit verzwakt de executiekracht en treft indirect onze samenleving. Wij zien een betekenisvolle rol voor een Shared Service Centrum door bepaalde operationele taken als Inkoop & Contractmanagement, HR en ICT met onze expertise units over te nemen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en houden we de kwaliteit en continu√Įteit op gewenst niveau.

Bekijk hier de video over Ons!

Complex 

Het uitdagende van Ons werk zit ’m vooral in de inhoud. Werken voor de overheid brengt vaak complexe structuren, wetgeving en processen met zich mee. Nergens anders in de regio vind je zoveel diversiteit en complexiteit in je werk. Wij zoeken mensen die daar doorheen kunnen bewegen. Kwaliteit leveren betekent ook dat we kwaliteit in huis hebben. Door opleiding, training en coaching houden we Ons scherp. Kwaliteit zit in onze houding, het is niet alleen maar het resultaat van Ons werk, maar eerder de reden van Ons bestaan. 

Vrijheid 

Leven in vrijheid, wat zo gewoon was wordt steeds meer bijzonder. In onze regio voel je de vrijheid. Het is open, iedereen is benaderbaar. En op het werk bieden wij die vrijheid ook. Thuiswerken, tijdsindeling, even vrij voor een belangrijke afspraak.... Het draait allemaal om het nemen van je verantwoordelijkheid. 

Zwolle

We hebben onze thuisbasis in het mooie Provinciehuis van Zwolle. Een mooie locatie waar veel betrokken mensen uit de regio werken. Zwolle is booming, een stad en regio in groei en bloei. 

Wil je meer weten over Ons? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op.

Vergadergroep.