Doorgaan naar content

Cookies ūüć™

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

SSC ONS

Expertise­centrum

Ons ICT

ICT is niet meer weg te denken en is een belangrijke schakel binnen dienstverlenende organisaties. Wij zorgen ervoor dat onze partners een digitale werkplek hebben die altijd en overal toegankelijk is en klaar is voor de toekomst. Daarnaast zijn veiligheid van informatie en snel en adequaat handelen bij incidenten belangrijk. Wij werken aan de nieuwste ICT-technische veiligheidsmaatregelen en volgen ontwikkelingen op de voet. Zodat we altijd de beste kwaliteit leveren richting onze partners. Op deze manier cre√ęren we meer continu√Įteit in onze dienstverlening.

Bekijk hier onze ICT video

Werkplek & Kantoorautomatisering

Een ICT gereedschapskist bevat niet alleen je computer, laptop of smartphone, maar ook alles wat nodig is om veilig samen te werken, te communiceren en toegang te krijgen tot de specifieke applicaties. Flexibiliteit, transparantie en schaalbaarheid zijn belangrijke kenmerken.
Wij monitoren de kwaliteit en sturen bij waar nodig. Zo kun jij rekenen op een gebruiksvriendelijke (online) werkplek. Niet alleen voor vandaag, maar ook in de toekomst. 

Housing & Hosting

Alle systemen die door jouw organisatie worden gebruikt, hosten wij in onze eigen datacenters. Ook het bijhouden van back-ups van datasets en centrale connectiviteit vallen hier onder. Volgens het concept van een twin-datacenter is jouw data bij calamiteiten altijd in de juiste handen. 

Servicedesk

Onze servicedesk staat klaar voor alle gebruikers van jouw organisatie. Met ons team van servicemedewerkers zorgen we ervoor dat alle aanvragen en meldingen binnen de afgesproken tijd worden afgehandeld. Naast onze servicedesk op onze locatie in Zwolle zorgen we ook voor de service op locatie bij onze partners. 

Vacatures ICT