Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

SSC ONS

Patrick

Teamleider Infrastructuur

Patrick werkt al sinds de start bij Ons. Al ruim 9 jaar gaat hij met veel plezier naar het werk. Hij heeft 22 mensen in zijn team en iedereen doet wat anders. De diversiteit is enorm, dat maakt het zo dynamisch en mooi! In dit verhaal vertelt Patrick zijn ervaringen over werken bij Ons. 

In ruim negen jaar tijd heb ik veel verschillende functies en rollen gehad binnen Ons. Het mooiste van het werken bij Ons vind ik dan ook de uitdaging op alle facetten die er spelen. Wat mijn huidige functie - teamleider Infrastructuur - zo interessant maakt is het werken met verschillende mensen. Ik wil het beste uit mijn team en de individu halen. Mijn achtergrond ligt in de techniek, deze kennis kan ik dagelijks toepassen in mijn werk en binnen de sturing van mijn team. Want inmiddels zit ik al ruim 29 jaar in het vak, voor Ons werkte ik bij Gemeente Zwolle. Ik heb veel passie voor mijn huidige functie en ben dol op techniek, een supermooie combinatie.  

“Ik heb een echte drive om mensen te vertegenwoordigen, bijvoorbeeld in het managementteam. Of om mensen te coachen en om vraagstukken op de juiste manier op te pakken. Met als doel tevreden medewerkers en partners. Het mooie aan werken bij Ons is dat geen dag hetzelfde is. Je kunt grotendeels  je eigen invulling geven aan het werk. Er liggen veel mooie kansen en uitdagingen. Je krijgt de mogelijkheden om deze te pakken!”, aldus Patrick. 

De werksfeer 

Bij Ons heerst een open en informele cultuur. Het voelt als één grote familie. We staan open om elkaar te helpen. Het is een fijne club mensen. En nog belangrijker is dat je echt jezelf kunt zijn. 

Waarom moeten anderen echt bij Ons gaan werken? 

Geen dag is hetzelfde. Je kunt je fantastisch ontplooien op allerlei gebieden. Persoonlijk en binnen je vak. Je hebt verplichtingen, maar er zijn ook veel mogelijkheden. Binnen mijn team - ICT Infrastructuur - zoek ik echt aanvulling op het bestaande team.

Dus ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan vrijblijvend contact op met Ons!