Doorgaan naar content

Cookies ūüć™

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

SSC ONS

Arnold

Compliance Auditor

Arnold is 56 jaar en woont in Nieuwleusen. Hij is Compliance Auditor en binnen die functie ook de Functionaris (naleving Privacy wetgeving). 
Hij werkt sinds 2019 bij Ons. Hiervoor is hij 26 jaar werkzaam geweest bij de Rabobank als Controller en Business Controller. 

Ik heb een ontzettend afwisselende baan.

‚ÄėIk heb een ontzettend afwisselende baan. Ik praat qua afwisseling van mijn werk vaak over seizoenen. In het najaar ben ik voornamelijk bezig met certificering voor de afdeling HR-services.¬† Na dit project ben ik druk met de interim controle van de extern accountant.‚Äô

Vanaf grofweg januari tot eind maart ben ik bezig met het controleren van de jaarrekening. 
De rest van het jaar plan ik mijn andere werkzaamheden in zoals de risicoanalyse die ik 2 keer per jaar uitvoer. Maar ook Cyber security of het beheer van laptops van ICT en de Arbowet naleving. Ik heb contact met alle afdelingen. Ontzettend divers en afwisselend! 

Leukste project 

Het meest interessante en leukste project vond ik de introductie van het verbeterregister. Ik ben trots dat dit verbeterregister een groot draagvlak heeft gekregen. Vanuit de medewerkers, maar ook vanuit het management. 
Het verbeterregister moet laten zien of er iets met de aanbeveling is gedaan en zo ja, wat. Door dit verbeterregister te gebruiken is de kwaliteit van ons werk verbeterd. De auditcapaciteit wordt ook veel beter benut.  

Effici√ęntie¬†¬†

Ik vind het fijn om met mensen in de organisatie te sparren over onderwerpen die bijvoorbeeld in de audit naar voren komen. Om met elkaar in gesprek te gaan komen ze vaak tot nieuwe inzichten. Je bent als organisatie altijd in beweging en we moeten open staan voor nieuwe idee√ęn.¬†¬†De uitdagingen zitten voor mij in het beter en effici√ęnter maken van processen.¬†

Wat maakt werken bij Ons zo leuk? 

Ik vind Ons een fijne en jonge organisatie. Het biedt veel kansen, maar er moet nog veel geregeld worden. Aangezien ik vanuit de Rabobank kom weet ik ook hoe het anders kan. Dit geeft mij/ons ook de kans om nieuwe dingen te implementeren. Niet alles is vast gekaderd 

Sfeer 

Ons heeft een goede, gemoedelijke en toegankelijke sfeer. 
Er is veel ruimte om je eigen werk in te richten. Binnen de kaders kun je je eigen draai geven aan je werk. Dit voelt als vrijheid en zelfontplooiing en ontwikkeling.