Doorgaan naar content

Cookies ūüć™

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

SSC ONS

Nicole

Coördinator HR-Servicedesk

Nicole werkt inmiddels alweer 2 jaar bij Ons. Ze is begonnen als HR-servicedesk medewerker en werkt sinds een paar maanden als Coördinator van de Servicedesk. 


Nicole vertelt: Hiervoor was ik In-house intercedent bij een uitzendorganisatie. Een super leuke baan, maar ik wilde uit de uitzendorganisatie en doorgroeien. Vooral de HR-zaken spreken mij aan.  
Ik ben moeder van 2 kindjes en wou graag werken bij een organisatie, waarbij de werk- en privé balans goed geregeld is. Dat is bij Ons zeker het geval! In overleg kan ik thuiswerken en ook mijn uren en dagen kan ik zelf goed plannen. Dat geeft mij veel rust, zodat ik thuis en op mijn werk het beste uit mezelf kan halen. 

HR Servicedesk 

Op de HR-Servicedesk krijgen we meldingen binnen die over uiteenlopende HR-onderwerpen gaan.
We zijn verantwoordelijk voor zes partners, dus gaat het al snel om meldingen van zo’n 5.000 medewerkers. De binnenkomende vraagstukken zijn heel divers. Van salaris vragen tot verlofregelingen of bijzondere uitzonderingen. Een hele klus! Je leert het meeste on the job. Door alles op te pakken en uit te zoeken leer je veel. Je hoeft echt niet de hele CAO uit je hoofd te kennen. Maar, het is wel fijn als je het leuk vindt om dingen uit te zoeken.  

Doorgroeien 

Ik heb een jaar ervaring opgedaan op de HR Servicedesk. Tijdens deze periode nam ik al steeds meer taken op mij. Uiteindelijk ben ik gevraagd om servicedesk coördinator te worden. Ik ben verantwoordelijk voor de planning van de servicedesk en probeer de kwaliteit en snelheid te verhogen van de binnenkomende meldingen. Een superleuke en uitdagende baan, waarbij ik mijzelf echt ontwikkel. 

Ik probeer de kwaliteit en snelheid te verhogen van de binnengekomende meldingen

We zijn volop in ontwikkeling bij Ons. We hebben onlangs geregeld dat de servicedesk van 9 tot 17 uur beschikbaar is voor vragen en meldingen. Dat is een enorme mijlpaal. We proberen de kwaliteit continu te verbeteren, zodat we beter en sneller worden! 

Verder is er nog een hoop te doen. We zijn bezig om handelingen te digitaliseren en om de communicatie te optimaliseren. Veel idee√ęn die ik heb mag ik ook uitvoeren. Dat maakt het werk zo leuk!¬†

Verder vind ik het heel fijn om voor een organisatie te werken die er toe doet. Ik werk samen met mijn collega’s voor een betere overheid.  

Als mensen mij vragen waarom ik graag bij Ons werk, dan is dat omdat ik vooral datgene kan doen waar ik goed in ben. We hebben lol met elkaar. Er is heel veel ruimte. Ruimte om je werk flexibel in te richten, ruimte om te leren, ruimte om de plek te zoeken die bij je past, zowel op kantoor als thuis. Dat maakt dat ik mij hier elke dag weer met heel veel plezier inzet.